Χειμερινές Δραστηριότητες

Refuge from afar with a man walking towards it. Winter. Meters of snow.

Οι χειμερινές δραστηριότητες βρίσκονται στην καρδιά του περιπετειώδους πνεύματος της Ελλάδας.

Η οροσειρά των Τζουμέρκων, με το ποικίλο ανάγλυφο και τα εκπληκτικά τοπία της, προσφέρει μια πληθώρα συναρπαστικών επιλογών για όσους αναζητούν υπαίθριες χειμερινές δραστηριότητες.

People walking on snowed mountain.

Σχολή Χειμερινού Βουνού

Οι σχολές χειμερινού βουνού παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Σε αυτές τις σχολές, οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του χειμώνα και μαθαίνουν πώς να τις ξεπερνούν.Κάθε κίνηση του Πιολέ και τοποθέτηση των κραμπόν είναι υπολογισμένη, απαιτώντας συγκέντρωση και ακρίβεια. Η ικανοποίηση της επίτευξης της κορυφής, της κατάκτησης του παγωμένου εδάφους, είναι απαράμιλλη. Είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που συνδυάζει τις σωματικές προκλήσεις με την απόλυτη ομορφιά και τη γαλήνη του παγωμένου κάθετου κόσμου.

Το καταφύγιο βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία για αυτές τις σχολές, λόγω της εγγύτητάς του στις απαραίτες πλαγιές.

Man ice climbing and another one keeping him safe with the rope.

Παγοαναρρίχηση

Η αναρρίχηση στον πάγο είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που προκαλεί δέος και ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης ικανότητας

Η αναρρίχηση σε παγωμένους καταρράκτες και παγωμένους γκρεμούς απαιτεί δύναμη, ευκινησία και ψυχικό σθένος

Η ιδέα μας για μια διασκεδαστική μέρα στα βουνά είναι ο εφιάλτης των περισσότερων ανθρώπων.
People walking on snowed mountain.

Alpine Skiing"

Το αλπικό σκι είναι ένα συναρπαστικό χειμερινό άθλημα που επιτρέπει στους λάτρεις του σκι να κατεβαίνουν απάτητες χιονισμένες πλαγίες.

Από τη στιγμή που τα σκι αγγίζουν το αστραφτερό χιόνι, μια αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας κυριαρχεί. Καθώς οι σκιέρ περιηγούνται στο ορεινό έδαφος, βιώνουν την έξαψη της αδρεναλίνης, σκαλίζοντας κομψά τόξα στο χιόνι με τον άνεμο στο πρόσωπό τους.

Το μαγευτικό τοπίο και ο καθαρός αέρας του βουνού δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον. Είτε κατεβαίνοντας απότομες καταβάσεις, είτε κάνοντας χαριτωμένες βόλτες σε ήπιες πλαγιές, το αλπικό σκι προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα ενθουσιασμού, επιδεξιότητας και σύνδεσης με τη φύση.

Το αλπικό σκι είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που αιχμαλωτίζει την ουσία του χειμώνα και αφήνει μόνιμες αναμνήσεις ενθουσιασμού και αγνής χαράς.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα βίντεο από τον Ιωάννη Θεοχαρόπουλο και Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλο: